Fitcircuit

Het Fit-Circuit is een natuurlijke training die voor iedereen toegankelijk is. Het is ontwikkeld voor opbouw van conditie, krachtuithoudingsvermogen en het lichamelijk welzijn. De oefenvormen zijn geschikt voor elke lichaamsbouw en de weerstand wordt automatisch aangepast aan de bewegingssnelheid. Het Fit-Circuit van Plaza Medical is ideaal voor mensen die fit willen worden of blijven. Het is een compleet programma voor kracht en cardiovasculaire training.

Beginners, ouderen, mensen die zich niet vertrouwd of op hun gemak voelen in een traditionele grote sportschool zullen zich hier juist thuis voelen. Daarnaast is het programma ideaal als aansluiting op een revalidatie of fysiotherapie zoals bijvoorbeeld bij een nieuwe knie of heup, hartrevalidatie, arthrose- of rugklachten. Maar ook voor mensen met problematiek als COPD, diabetes, overgewicht of verhoogde bloeddruk is het fit-circuit de uitgelezen mogelijkheid om op een gezonde manier fitter te worden. Het is een doeltreffende training waarmee men in een gezellige atmosfeer zijn eigen trainingsdoelen kan bereiken.

Bij vragen kunt u altijd terecht bij één van onze fysiotherapeuten of onze cesartherapeute. Zij zullen u het juiste advies geven met betrekking tot uw eigen mogelijkheden en de daarop aansluitende oefenvormen. Het Fitcircuit is elke woensdagochtend 9.00 uur.