Oefentherapie in Oldenzaal

Therapiecentrum Twente biedt in Oldenzaal ook Oefentherapie Cesar.

De oefentherapeut is de specialist in houding en beweging. Onze Cesartherapeute Jessy Oude Nijhuis helpt u bij rug- en nekklachten, pijn in de gewrichten (bekken, knie-enkel-voet, arm-schouder-pols), klachten bij chronische aandoeningen aan het houdings- en bewegingsapparaat, houdingsafwijkingen, ademhalingsklachten, hoofdpijn en spanningsklachten. Jessy is specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag. Samen met de oefentherapeut kijkt u naar uw lichaamshouding en uw manier van bewegen. Zij maakt samen met u een plan om van uw klachten af te komen en nieuwe klachten te voorkomen.

Wat gebeurt er als u zit, loopt of andere bewegingen maakt? Welke spieren en gewrichten krijgen het daarbij zwaar te verduren? Samen wordt een plan gemaakt om van uw klachten af te komen en nieuwe klachten te voorkomen.

team

Jongeren gamen zich een bochel Houdingsverbetering op scholen Slaapcoach Houdingscheck bij scholen Werkplekonderzoek Een op de vijf Nederlanders slaapt slecht Jessy geslaagd voor Master Psychosomatiek